Amsterdam – 18.2.2021 – Viqtor Davis slutter sig til den nylige fusion mellem det danske konsulenthus Valcon og hollandske First Consulting. Sammenslutningen er næste skridt på rejsen mod at blive et førende kraftcenter for rådgivning og teknologi i Nordvesteuropa.

Kombinationen af Valcon og First Consulting, der inkluderer First Technology, har præsteret stærke resultater ved at hjælpe førende virksomheder i Nordvesteuropa med rådgivning inden for operations, strategi, forretningstransformation (processer, teknologi og implementering) og digitalisering. Viqtor Davis tilbyder serviceydelser inden for data management, data science og data analytics og er baseret i Holland. Og fusionen med Viqtor Davis vil give koncernen yderligere styrke og skala, når kunder søger hjælp til alt fra datastyring til avancerede dataløsninger.

Brugen af avancerede analytics-løsninger til at styrke operationelle beslutninger står højt på agendaen i bestyrelseslokalerne. Covid-19 og det resulterende øgede behov for digitalisering har kun forstærket denne udvikling. Den nye koncern står stærkt til at hjælpe kunderne med at identificere og implementere reelle forandringer ved hjælp af en kombination af ledelsesrådgivning, teknologi og data.

Med dette skridt vokser koncernen til over 800 medarbejdere i Holland, Storbritannien, Danmark, Sverige og Tyskland. I forbindelse med fusionen bliver Viqtor Davis del af koncernledelsen. Koncernen er ejet af kapitalfonden Waterland.

Geert van den Goor, Group Managing Partner og Managing Partner i First Consulting og First Technology, udtaler: ”Vi ser, at dataperspektivet er stadigt vigtigere hos vores kunder i løsningen af operationelle udfordringer udover processer, medarbejdere og teknologi. Vi glæder os derfor over, at Viqtor Davis slutter sig til os, da de er en førende datavirksomhed. Dette skridt passer også perfekt ind i vores strategi om at blive et førende nordvesteuropæisk konsulent- og teknologihus.”

Ivo-Paul Tummers, Bestyrelsesformand i VIQTOR DAVIS, tilføjer: ”Markedet efterspørger i stigende grad understøttelse på tværs af data og digitale transformationer. Effektive digitale transformationsprojekter er en kompleks blanding af kulturforandring, processer og teknologi, alt sammen understøttet af data. Succesfulde resultater kræver kombinationen af adskillige fagområder. I den nye koncern ser vi en unik sammensmeltning af ekspertiser, der direkte modsvarer det, kunderne efterspørger.”

Michael Hjortlund, Managing Partner i Valcon, slutter: ”Fusionen med Viqtor Davis er et naturligt næste skridt på den rejse, der begyndte med vores fusion med First. Pandemien har kun øget vores kunders behov for en betroet rådgiver, der kan understøtte dem i alle aspekter af deres digitale initiativer. Som koncern vil jeg sige, at vi nu er en yderst stærk spiller på markedet. En spiller, der kan understøtte kunderne i at fremtidssikre forretningen.”

—————————-

Om Viqtor Davis

Viqtor Davis is a specialised team of over 300 professionals focused exclusively on business transformation through the effective use of data. The firm operates in Benelux and the United Kingdom with specialised development centres in Mexico and India. It is a partner in data science, strategy, governance, management and analytics.

Om First Consulting

First Consulting (including First Technology) is a fast-growing no-nonsense consulting and technology organisation. With 350 employees, the company focuses on resolving operational issues at customers in the Infrastructure, Utility, Telecom, Retail, Manufacturing, Banking, Insurance and Government sectors. At the heart of this are the operational business processes of the customers, focusing on digitisation and enabling change in organisations.

Om Valcon

Valcon er en skandinavisk konsulentvirksomhed inden for strategi og operations, der blev grundlagt i 2000. Fra deres skandinaviske hjemmebase understøtter Valcon kunder globalt med at opnå deres strategiske mål og få succes med deres transformationsrejser. Valcon har omkring 180 konsulenter, der arbejder fra virksomhedens kontorer i både Danmark og Sverige.

 

For yderligere oplysninger

Geert van den Goor –

Ivo-Paul Tummers –

Annette Mystek –